Lluna, Marwa i Fatin, les 3 menors i amigues desaparegudes a Sant Boi de Llobregat

Les tres noies van desaparèixer el passat dilluns 18 de gener

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Les tres menors desaparegudes són amigues | Mossos d'Esquadra

El passat dilluns 18 de gener les alarmes van saltar a Sant Boi de Llobregat, a Barcelona, quan tres noies de la mateixa edat van desaparèixer alhora. Els pares i tutors de les tres menors d'edat, d'entre 13 i 14 anys, fa un parell de dies que no en saben res.

Les tres desaparegudes són Lluna V.R., Fatin G. i Marwa B.H. i, segons recull el mitjà 'El Caso', les tres són amigues i haurien marxat de forma voluntària de les seves cases per instal·lar-se a casa d'uns amics seus que són majors d'edat.

Fonts de la investigació han explicat al mitjà citat anteriorment que els Mossos d'Esquadra han pogut comprovar que les tres amigues menors d'edat no es tracta d'una desaparició de risc, és a dir, que no s'ha produït cap segrest o desaparició en contra de la seva voluntat.

Les tres amigues hauran de tornar a les seves cases

Així doncs, els agents de la policia catalana tenen localitzat el pis on estan vivint les tres menors i esperen poder parlar amb elles per poder iniciar les gestions perquè tornin a les seves cases, ja que en ser menors, els Mossos han de localitzar-les i tornar-les a casa perquè no poden abandonar el seu nucli familiar. En cas que les tres menors no volguessin tornar a casa hauran de fer-les tornar de manera forçada.

No obstant això, abans de retornar-les als seus respectius habitatges, els Mossos parlaren amb elles per conèixer quin ha estat el motiu de la seva marxa voluntària i per saber si hi ha algun comportament il·lícit penal per part dels pares. Aquesta última opció, però està descartada, ara per ara, pels investigadors.

En el moment de la seva desaparició, el compte de Twitter 'Sos Desaparecidos' va compartir les fotografies de les tres amigues desaparegudes per tal de facilitar la seva localització. Les imatges estan acompanyades d'una descripció de cada una de les menors. Un procediment que duen a terme cada vegada que desapareix una persona.

Troben el Bruno, el menor desaparegut al Raval de Barcelona

A primera hora de la tarda del dilluns, 18 de gener, la família del Bruno denunciava la seva desaparició després de no tenir notícies del menor des del migdia. El noi de 16 anys va desaparèixer al barri del Raval de Barcelona. No obstant això, l'endemà, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra anunciaven a les xarxes socials que havien localitzat al Bruno sa i estalvi.


Comentaris

envia el comentari