YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Desmantellada una festa multitudinària en un bloc d'apartaments turístics de Barcelona

La Guàrdia Urbana desallotja fins a 49 persones i interposa 265 denúncia per incomplir la normativa anti-Covid

Imatge d'una taula en un dels pisos turístics, amb restes de menjar i begudes
Fins a 49 persones van ser desallotjades per la Guàrdia Urbana d'una festa multitudinària al districte d'Horta-Guinardó. | ACN

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar la matinada de dilluns a dimarts una festa amb mig centenar de persones en un edifici de pisos turístics de lloguer al districte barceloní d'Horta-Guinardó. En total la Guàrdia Urbana va interposar als presents un total de 265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb l’emergència sanitària. Així mateix, els agents van observar que les estances havien patit nombrosos danys, tant en el mobiliari com a les parets, i també restes de menjar i begudes.

La policia municipal va rebre l'avís cap a les 3:30 de la matinada per molèsties derivades del soroll provocat per la festa. Quan els agents van arribar al lloc van observar persones als balcons de l’immoble cridant i ballant. En el lloc hi havia el gestor dels pisos turístics que va manifestar que l’immoble hauria d’estar buit completament, ja que no hi havia cap reserva vigent.

La patrulla de la policia barcelonina va demanar la presència de reforços a causa de la gran afluència de persones a l’edifici i, acompanyada pel gestor dels pisos, va accedir a l’immoble on va comprovar que les portes dels 12 apartaments havien estat manipulades. A l’interior van localitzar 49 persones, tres d’elles menors d’edat, que no respectaven les mesures sanitàries establertes contra la Covid-19.

Festes il·legals desallotjades, una constant en les darreres setmanes

El desallotjament de festes multitudinàries amb desenes de persones incomplint les mesures anti-Covid i el toc de queda estan sent una constant en les darreres setmanes arreu de Catalunya, especialment a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Entre els casos més rellevants, cal recordar la festa amb una vuitantena de persones a la muntanya de Montjuïc fa gairebé tres setmanes, que va acabar amb denúncies per beure begudes alcohòliques a la via pública, no portar la mascareta, així com fer una foguera en terreny forestal.

En les mateixes dates, els Mossos van desallotjar un local privat a l'Hospitalet de Llobregat, on una vintena de persones celebrava una festa sense respectar les mesures contra el coronavirus decretades pel Govern.


Comentaris

envia el comentari