URGENT

🔴 Investiguen la possible violació a una menor durant el Carnaval de Calella

Desmantellada una plantació amb 510 plantes de marihuana a l'Anoia

El valor de les plantes intervingudes podria arribar als 200.000 euros al mercat negre
Desmantellada una plantació amb 510 plantes de marihuana a Masquefa | ACN

 

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació amb 510 plantes de marihuana i eines per al seu cultiu i tractament a Masquefa, l'Anoia. El valor de les plantes intervingudes, un cop processades i distribuïdes, podia arribar als 200.000 euros al mercat negre.

 

Els investigadors van tenir indicis que en una casa unifamiliar d'una urbanització de Masquefa s'hi estava duent a terme una activitat il·legal. A través de les dades de la companyia elèctrica que subministra el fluid elèctric van comprovar que el consum del domicili era molt alt i no passava pel comptador habilitat.

 

La plantació, que era d'interior, comptava amb les eines per produir diverses collites l'any

Amb l'autorització judicial es va registrar l'immoble i es va detenir el responsable de la plantació, que estava formada per 510 plantes de marihuana amb un pes total de 57 quilos. La plantació estava repartida en dues estances de l'habitatge i les eines es van localitzar al garatge.

 

La instal·lació comptava amb tot allò necessari per obtenir diverses collites cada any i disposava d'aparells d'aire condicionat, làmpades de calor, filtres d'aire, transformadores i higròmetres necessaris per optimitzar al màxim la producció. 

  

El detingut, a qui se li imputa un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, va ser posat a disposició judicial. Tres persones més també estan sent investigades pels mateixos delictes.

 

També et pot interessar...