Mar

Mor una catalana en salvar la seva germana quan s'ofegava al mar, al Marroc

La família, que viu a Lleida, es trobava de vacances al Marroc quan van passar els fets

Una jove lleidatana d'origen marroquí i veïna de la Granja d'Escarp, al Segrià,  va morir la setmana passada després d'intentar salvar-li la vida a la seva germana. Segons ha avançat aquest dimecres el diari 'Segre', la família es trobava de vacances al Marroc i, en una jornada de bany, la germana petita va començar a ofegar-se mentre es trobava dins del mar.

Davant aquesta situació, dues germanes més van entrar a l'aigua per ajudar-la i, la gran d'elles, va morir ofegada. Tal com ha explicat l'alcalde de la Granja d'Escarp al diari 'Segre',  la mort ha provocat una gran commoció al poble, ja que la família fa molts anys que viu en aquesta localitat lleidatana.

Una estudiant d'auxiliar d'infermeria

A més a més, la noia era estudiant d'auxiliar d'infermeria i la família estava perfectament integrada a la seva nova vida a Catalunya. Aquest tràgic fet, recorda al que es va viure el passat mes de juny quan un menor de 14 anys també va morir ofegat a les piscines municipals de la Granja d'Escarp. El noi, també d'origen marroquí, va patir una indisposició mentre es banyava i res es va poder fer per a salvar-li la vida.

També et pot interessar...