Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Guardia Civil

Enxampat a Barcelona un fugitiu de la justícia italiana amb una ordre de detenció europea

L'arrestat hauria arribat a la capital catalana el 30 de juny amb l'objectiu de fugir del seu país d'origen on fa dos anys que es troba en recerca i captura
L'home està a disposició judicial, a l'espera d'extradició | CEDIDA
 

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona un individu buscat internacionalment per nombrosos delictes comesos a Itàlia, relacionats amb el tràfic de drogues, atracaments a sucursals bancàries amb arma blanca, pertinença a organització criminal i delictes contra les persones.  Per tots aquests fets, ja ha passat deu anys empresonat a Itàlia.

L'individu va arribar a la península espanyola amb vaixell

L'home, de 35 anys, hauria arribat el passat 30 de juny a Barcelona, en vaixell, amb la intenció d'amagar-se després de fugir del seu país d'origen, on  ja fa dos anys que està en recerca i captura.  A més, se'l considera potencialment perillós.

Guardia Civil
El jove detingut es considera potencialment perillós | Twitter (@linformatiu_tve)
 

Agents de la Guàrdia Civil van organitzar un dispositiu el passat 7 de juliol, on van aturar un vehicle a les immediateses de l'Aeroport de Barcelona. El detingut feia set dies que era a la ciutat sense domicili i dormint en un cotxe. Després de la seva detenció, va passar a disposició judicial i actualment s'espera que sigui extradit i lliurat a les autoritats italianes.

També et pot interessar...