Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'incendi ha obligat a mobilitzar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat

Cremen catorze contenidors i un vehicle a Sant Adrià del Besòs

Els Bombers han fet quatre serveis entre les dotze de la nit i quarts de tres de la matinada al barri de la Mina

S'han produït quatre incendis en menys de tres hores | Bombers de la Generalitat
 

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer quatre serveis entre les dotze de la nit i quarts de tres de la matinada al barri a Sant Adrià de Besòs. Un total de 14 contenidors i un cotxe han estat incendiats  totalment, tot i que uns altres cinc cotxes s'han vist afectats per les flames.

En la primera sortida, els efectius han apagat el foc a  cinc contenidors d'un descampat del carrer Venus, al barri de la Mina. Un parell de cotxes que estaven aparcats a prop de l'incendi també han estat afectats parcialment

Uns minuts més tard, abans de la una de la matinada, al carrer del mar, a l'alçada del número 20, han cremat  tres contenidors més i mitja hora després,  un cotxe a tocar del número 130 del carrer Ramon Llull. 

Més tard, quan passaven vint minuts de les dues, al carrer Ponent del mateix barri, han cremat sis contenidors més amb un foc que ha afectat també tres vehicles que estaven estacionats a la vora.

L'incendi ha cremat 40 metres del guarnit del carrer Llibertat
L'incendi ha cremat 40 metres del guarnit del carrer Llibertat | Cedida
 

Gran incendi a Gràcia: cremen la guarnició del carrer de la Llibertat

Aquests incendis arriben una nit després que cremessin el guarnit del carrer de la Llibertat de Gràcia la matinada passada. La Guàrdia Urbana va rebre l'avís a les 4.24 hores, i hi van anar amb cinc dotacions. Segons les primeres informacions que es van poder saber, els Mossos treballaven amb la hipòtesi que l'incendi havia estat provocat per dos joves beguts, segons han relatat alguns testimonis.

En les tasques d'extinció de l'incendi també van participar cinc dotacions dels Bombers de Barcelona. L'incendi va afectar  40 metres de guarnit, uns baixos, un local i un primer pis amb un habitatge on viuen cinc persones. Tot i que l'incendi no va deixar cap ferit, sí que es van haver de desallotjar les cinc persones dels pisos afectats.

També et pot interessar...