Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gema

Gema, la dependenta 22 anys apunyalada per la seva parella a Alemanya

La noia era de Fuenlabrada i portava a Mannheim des del 2016 | La seva parella la va assassinar divendres passat després de deixar-lo

Gema
La víctima estava a punt de començar els seus estudis en una important universitat alemanya | Catalunya Diari

 

La Gema era una noia de 22 anys que es va veure avocada a deixar el país per trobar un país millor. La jove, natural de Fuenlabrada, a Madrid, es va establir a la ciutat alemanya de Mannheim ara feia uns tres anys per buscar un futur acadèmic i laboral millor que el que en aquell moment podia tenir a Espanya. Malauradament, en aquesta població és on va ser assassinada per la seva parella

Amb la intenció d'aprendre alemany i començar els estudis universitaris, Gema es va mudar a la ciutat alemanya el 2016. Uns objectius que ara, tres anys després, havia complert,  ja que tenia una feina a temps parcial com a dependenta que podia compaginar amb els seus estudis d'Anglès, Alemany i Espanyol que estava  a punt de començar a la prestigiosa Universitat d'Heidelberg, molt pròxima a la ciutat on residia des de feia uns anys. 

Divendres passat, però, tot es va torçar després que la policia trobés el cos de la jove sense vida al seu apartament de Neuhofer Straße. Tot apunta al fet que la seva parella Florian, de 29 anys, li va clavar una «dotzena de punyalades», segons explica el mitjà alemany 'Bild'. Després d'això, l'assassí es va llençar des del cinqueè pis de l'apartament, i ara es troba en estat crític.

L'hauria matat després trencar la relació

Segons relaten alguns testimonis veïns de la parella, la relació podia ser considerada tempestuosa, ja que  Florian era conegut per ser una persona molt gelosa, fet que hauria provocat més d'una baralla entre la parella.

Tot apunta al fet que, cansada del seu caràcter violent i possessiu,  la noia va decidir fer-lo fora de la casa i trencar la relació, aquesta ruptura hauria sigut el detonant del terrible succés en el qual Florian va matar la noia després de clavar-li diverses punyalades. 

La víctima era molt estimada

L'assassinat de la jove no només ha afectat durament a la seva família i a Fuenlabrada, la seva ciutat natal on ja s'han celebrat diversos homenatges, sinó que la tristesa i la indignació també s'han apoderat de la segona família,  els seus companys de la tenda on treballava. Segons recull el mitjà 'El Español', en aquell lloc va fer «molts amics» que lamenten i noten la seva gran pèrdua.

Ells mateixos asseguren que des del principi, la Gema va destacar i es va guanyar a tothom per ser una persona «plena d'energia, amb molt temperament i sempre somrient, reia molt, quan estava aquí sempre estava al 100%». Els seus amics i companys, han iniciat una campanya a 'gofoundme.com' per poder obtenir suficients diners per repatriar a «la nostra Gema».

Creuen que a la seva estimada amiga l'han assassinat «amb  un acte increiblement cruel, just quan se suposava que tot just començava la seva vida». Per al moment, la campanya ja ha aconseguit recaptar una bona part dels 15.000 euros que necessiten per poder tornar a la Gema al seu país natal.

També et pot interessar...