Una parella cau des del balcó d’un hotel mentre practica sexe a França

La dona només va patir algunes ferides lleus, però l’home es troba en estat crític

Una parella que es trobava de vacances a França va caure al buit des del balcó de l’hotel on s’allotjaven mentre estaven practicant sexe. L’accident va tenir lloc a un ressort de Le Cannet, a prop de Cannes —al sud de França—, segons informen mitjans locals.  

Van caure de quatre metres

Segons les primeres investigacions i alguns testimonis que van presenciar els fets, la parella estava practicant sexe apassionat contra la barana del balcó, quan de sobte aquesta es va balancejar i els dos van caure a terra des del primer pis, aproximadament des de quatre metres

El mitjà 'Metro' recull el testimoni d'una persona que va veure la parella fent l’acte des del seu apartament de lloguer: «Estaven molt apassionats i, de sobte, van caure del primer pis al carrer. Els veïns van trucar als serveis d’emergència immediatament» explica.

Ferit en estat crític

L’home, un britànic de 30 anys, es troba ingressat a l’hospital en estat crític, mentre que la dona, una canadenca de 28, només va patir ferides lleus. Tot apunta al fet que l’home va caure primer i va esmorteir la caiguda de la seva amant, ambdós van ser traslladats a l’Hospital Pasteur-2 de Niça.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 17 d’agost vora dos quarts d’una del migdia. Els afectats ja es troben rodejats de la família i amics, mentre que la policia està esperant els resultats mèdics per comprovar si la parella havia consumit algun tipus d’alcohol o drogues.

També et pot interessar...