YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Desmantellen dues festes il·legals amb desenes de persones en una sola nit a Barcelona

S'han aixecat denúncies per incomplinr totes les mesures de prevenció contra la covid-19 i les restriccions establertes

Imartge d'un operatiu dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles
S'han aixecat denúncies per incomplinr totes les mesures de prevenció contra la covid-19 i les restriccions establertes | Mossos d'Esquadra

La Guàrdia Urbana ha desmantellat aquest dissabte a la nit dues festes il·legals a Barcelona amb una seixantena de persones cadascuna. Totes dues van ser aturades cap a les nou del vespre i els assistents van ser denunciats per incomplir totes les mesures de prevenció contra la Covid-19

Una de les celebracions es feia al restaurant 'Cachitos' de Rambla Catalunya, on hi havia 67 persones que anaven sense mascareta i no mantenien les distàncies de seguretat. La Guàrdia Urbana, que va ser alertada per un veí, ha denunciat al responsable del local i als assistents. 

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar la Unitat de Reforç d'Emergències i Proximitat (UREP), la unitat d'antiavalots de la policia de Barcelona. Tal com publica el mitjà digital 'El Caso', van irrompre en el local amb cascs i van procedir a denunciar a tots els assistents i també al propietari del local. 

'Cachitos' és un conegut local de menjar i copes barceloní, situat a la cèntrica Rambla Catalunya. Va ser cap a les dues de la matinada quan els veïns van informar als agents de seguretat de la presència d'un alt nombre de persones a l'establiment, en un horari que, òbviament i seguint les mesures sanitàries, hauria d'estar tancat. 

Segona festa il·legal de la nit a Ciutat Vella

A l'altra festa il·legal, que es feia en un local de Ciutat Vella situat al carrer Méndez Núñez i que també es va desmantellar poc després de les nou de la nit, hi havia 64 persones. Tot i això, tal com ha publicat el mitjà citat anteriorment, la Guàrdia Urbana només hauria interposat un total de 50 denúncies. 

Alhora, també s'han detectat i aturat dues festes amb gran acumulació de gent en dos municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, i en les quals els agents han patit agressions per part dels assistents. En primer lloc, una seixantena de persones estaven celebrant un 'botellón' a la via pública de Pallejà. Els agents del cos dels Mossos d'Esquadra han estat rebuts amb cops al cotxe i escridassades. 

En segona instància, a Matadepera van intervenir en una festa a una casa privada. En aquest cas, els dos agents que van acudir al domicili per aturar la celebració van ser agredits. Posteriorment, van haver de ser traslladats i atesos a un centre hospitalari. 


Comentaris

envia el comentari