Un grup de joves agredeix una patrulla de Mossos al Baix Llobregat

La trifulga ha acabat amb dos detinguts i disturbis arreu del municipi

Imatge dels disturbis a Pallejà, on un grup de joves han insultat i llençat objectes contra agents dels Mossos d'Esquadra
La trifulga ha començat després que els agents volguessin identificar a un dels joves del 'botellón' | Twitter

Actualització 15.27 hores

Ja són quatre els detinguts per increpar i agredir una patrulla dels Mossos d'Esquadra a Pallejà, al Baix Llobregat. Dos dels arrestats són menors d'edat i se'ls acusa d'atemptat contra els agents de l'autoritat i desordres públics. Els fets van succeir pels voltants de les 21.00 hores d'ahir dissabte quan una patrulla de la policia local va anar fins al carrer Joan Maragall perquè hi havia dos contenidors cremant.

En aquest punt hi havia una cinquantena de joves, alguns d'ells consumint alcohol, que van increpar als agents. Davant d'això van demanar suport a la policia catalana que hi va enviar patrulles de Mossos i Antiavalots. La primera unitat que va arribar al lloc va ser agredida pels joves, que van llençar-los objectes contundents.

Notícia original 11.02 hores

Un grup nombrós de joves han atacat aquesta passada nit de dissabte els agents dels Mossos d'Esquadra que patrullaven a Pallejà, al Baix Llobregat. Les imatges del brutal atac han estat compartides a través de les xarxes socials. 

El grup de joves, entre els quals hi havia menors d'edat, estaven provocant aldarulls i bevent a la via pública del poble. És per aquest motiu que els agents de la policia van ser alertats per acudir al lloc dels fets. En el moment que la policia autonòmica va voler identificar a un dels joves presents, va començar la trifulga. 

Insults i agressions als agents

Segons es pot observar en les diverses gravacions que han estat captades i penjades a les plataformes, els joves llencen diversos objectes contra el cotxe dels Mossos, alhora que criden frases com «benvinguts a Pallejà, cabrons!» o els insulten amb qualificacions com ara «subnormals».

A banda d'això, també es pot veure com són diversos els joves vàndals els quals s'apropen fins al cotxe patrulla i propinen puntades de peus i cops contra els llums davanters i els miralls retrovisors.

Dos joves detinguts 

Després de veure la violència que presentaven els joves, els Mossos van demanar ajuda a agents de l'ARRO, els quals van acabar escombrant la zona. La Policia Local de Pallejà també va donar suport a la intervenció dels agents autonòmics.

Finalment, i segons fonts policials, hi ha hagut un total de dos detinguts. Després d'haver desallotjat el 'botellón', alguns dels joves van continuar rondant pel municipi llençant petards. També van cremar un contenidor.


Comentaris

envia el comentari