Imatge de l'incendi que està tenint lloc en una planta de reciclatge entre Reus i Constantí

Un total de 16 dotacions de Bombers treballen en un cridaner incendi a Catalunya

L’incendi s’ha produït en una planta de reciclatge situada entre Reus i Constantí

ACTUALITZACIÓ 01/06/2021 07.58 hores: Els Bombers de la Generalitat han informat que aquesta passada matinada han pogut extingir l'incendi originat la tarda del dilluns en una planta de reciclatge a Reus. Tot i haver-lo extingit, els Bombers tornaran al lloc dels fets durant aquest matí per fer una revisió de la zona afectada pel foc. 

NOTÍCIA ORIGINAL 31/05/2021: Ensurt a Reus. Els Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activar amb fins a 16 dotacions aquest dilluns, 31 de maig, per un incendi en una planta de reciclatge a Reus. Segons han informat els Bombers de Generalitat, ja s'han desallotjat els treballadors de l'empresa que es trobaven al lloc en el moment de l'incendi i l'avís del foc s'ha rebut a dos quarts de quatre de la tarda. De moment, no consta que hi hagi cap persona ferida.

Els Bombers informen que el foc, encara desenvolupat, afecta la zona nord-est d'una nau industrial entre Reus i Constantí. 

A causa de l’incendi els Bombers han desplaçat setze dotacions i encara estan duent a terme les pertinents tasques d’extinció de les flames, que estan cremant sobre brossa i paper. La columna de fum és visible ara mateix des del centre de Reus.

Finalment, i segons ‘Tarragona Digital’, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat fins el punt del succés de manera preventiva. La planta fa més de dues hores que crema i els Bombers, en aquesta línia, han informat a les seves xarxes socials que també estan treballant en «tasques de protecció» de la nau annexa a l’espai on està tenint lloc al succés.