Una dona perd la vida el dia del seu casament i la germana s'acaba casant amb el nuvi

L'enllaç s'ha celebrat poc després de la mort de la dona

Un inusual succés ha tingut lloc a l'estat d'Etawah d'Uttar Pradesh, a l'Índia, quan un nuvi s'ha casat amb la germana de la núvia després que aquesta última col·lapsés durant l'enllaç i morís a l'acte. Manjesh Kum i Surabhi es trobaven en plana cerimònia quan a l'hora de realitzar el Samaspur, el moment en què parella es fa set promeses, ella s'ha esvaït i ha caigut contra el terra. La família ha avisat de forma immediata a un metge perquè la núvia fos atesa. El doctor ha arribat ràpidament al lloc en el qual s'estava celebrant l'enllaç i ha atès la dona, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida. Segons l'informe que ha realitzat el sanitari, la causa de la defunció ha estat una aturada cardíaca.

Es casa amb el cadàver de la seva dona present

La mort de Surabhi ha provocat un gran enrenou a la cerimònia perquè es tractava d'un matrimoni arreglat i els cercles pròxims de la parella no havien fet cap tracte si algun dels dos moria. «No sabíem què fer en la situació», ha explicat Saurabh, el germà de la núvia, als mitjans locals. Finalment, les dues famílies han decidit reunir-se i prendre una decisió: «S'han assegut juntes i algú ha suggerit que la meva germana petita hauria de casar-se amb el nuvi. Les famílies han discutit l'assumpte i tots dos han estat d'acord». Malgrat el dolor per la mort de Surabhi, Nisha ha acceptat casar-se amb el seu promès per no empitjorar la situació i crear encara més enrenou.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'enllaç entre la germana de la morta i Manjesh Kum s'ha celebrat en aquest mateix instant, en el mateix lloc en el qual havia mort uns minuts abans Surabhi. I és que van deixar el cos sense vida en una de les habitacions del lloc, i van dur a terme la cerimònia. «Ha estat una decisió difícil per a la nostra família. Una filla jeia morta en una habitació i les noces d'una altra filla s'estava solemnitzant a l'altra habitació. Mai havíem presenciat emocions tan oposades. El dolor per la seva mort i la felicitat del casament. Encara he d'assimilar-ho», ha assenyalat Acab Singh, l'oncle de la morta. Després de la celebració de l'enllaç, la família de Surabhi s'han dut a terme els rituals que es fan a l'Índia quan mor una persona: «Ha estat una situació estranya, ja que el casament de la meva germana petita s'estava celebrant mentre el cos de la meva germana morta jeia en una altra habitació».

Desapareix el seu promès i ella es casa amb un convidat

No és la primera vegada que es dona un cas com aquest a l'Índia. Fa tan sols uns dies, el passat 19 de maig, una núvia va acabar casant-se amb un dels convidats del seu enllaç després que el seu promès desaparegués. Mentre les famílies de tots dos s'estaven preparant per a la cerimònia principal, després d'haver dut a terme els rituals anteriors, quan al nuvi se li va perdre la pista. Tots els presents van començar a buscar-lo, però no van aconseguir trobar-lo, fet que va provocar el sobtat enuig de la núvia per l'inesperat gir dels esdeveniments.

Tal va ser l'enuig que va mostrar la dona, que un dels convidats a l'enllaç va suggerir que se seguís endavant amb la cerimònia amb un altre dels assistents. La família de la núvia va buscar entre els presents i finalment van trobar un candidat que els va agradar, tot seguit van parlar amb el jove i amb els seus afins, i finalment van acceptar. Després de la celebració de l'enllaç, van descobrir que el nuvi havia marxat per voluntat pròpia del seu casament, de manera que la núvia va presentar una denúncia policial contra ell i contra els seus cercles pròxims.


Comentaris

envia el comentari