Les destrosses que va deixar una mànega de mar a Cambrils

Destrosses en una ciutat catalana per una mànega de mar que ha tocat a terra

Diverses infraestructures han quedat afectades

Les fortes ratxes de vent del Camp de Tarragona d'aquest diumenge a la nit han provocat diversos desperfectes al territori. Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, una mànega de mar va causar desperfectes al Club Nàutic de Cambrils, al Baix Camp, durant la matinada de dilluns.

Segons ha informat el Diari de Tarragona, l'incident s'hauria produït al voltant de la 1:20 de la matinada, que és quan s'hauria alertat al servei d'emergències. L'alertant va indicar que, a causa del fort vendaval, se li havia aixecat el sostre del bar i havia tirat diferents barques de la zona a terra. 

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers de la Generalitat, que van acordonar la zona per tal que no s'hi produïssin altres destrosses. Segons informen els diferents mitjans, la mànega de mar va tocar a terra i va entrar pel varador, seguint per la secció de vela de les instal·lacions del Club Nàutic, va seguir per la zona de la platja i fins al passeig marítim. 

Destrosses al port marítim

L'incident ha provocat diverses destrosses a la zona del port marítim. Ha causat danys en algunes embarcacions i espais del club, com el sostre de l'escola de vela i del bar Barlovento, a més d'afectar en una de les guinguetes de la platja, que ha quedat totalment escombrada per la seva força. 

La mànega va fer volar les taules i cadires de la guingueta, que van quedar escampades no només per la zona de la terrassa, sinó que van arribar fins a la zona de la platja. 

Per sort, l'incident no va produir danys personals, i les activitats del Club s'aniran reprenent, un cop els desperfectes quedin resolts. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!