Imatge dels Mossos d'Esquadra en un accident de trànsit

Una dona provoca un accident i s'escapa d'un hospital català per un motiu surrealista

Rescaten a una dona i s'escapa quan la policia vol saber què ha passat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge, 6 d'agost, una dona per bolcar el seu cotxe a Capmany, a l'Alt Empordà  mentre conduïda sota els efectes de l'alcohol i de les drogues. 

A tocar de dos quarts de set de la tarda, una dona de 37 anys va ser rescatada del cotxe que havia bolcat a Capmany i traslladada a l'hospital de Figueres.   Una patrulla de la policia va anar fins al centre mèdic per a fer-li la prova d'alcoholèmia, però en arribar van adonar-se que la dona havia fugit.

Més tard la van trobar en el dipòsit de les grues a la Jonquera, a l'Alt Empordà per a recuperar el cotxe que havia bolcat abans a la carretera.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Va fugar-se de l'hospital

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que la dona que s'havia escapat de l'hospital de Figueres estava al dipòsit de la Jonquera i es van traslladar allà per a fer-li la prova d'alcoholèmia.

La dona va donar una taxa de 0,78 mg d'alcohol per litre d'aire expirat (el màxim és 0,60 mg/l) i també va donar positiu en consum de cocaïna.

Detingut a Lleida

Conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues és una forma de conducció molt temerària que pot acabar amb la vida de diverses persones. Els Mossos d'Esquadra, el dissabte dia 5 van detenir un home francès de 29 anys per conduir  begut i drogat  a Llers, també a l'Alt Empordà.

La policia es va trobar el cotxe aturat al mig del carril dret de l'AP-7 durant la nit del dissabte, concretament, a tres quarts d'onze. En fer-li la prova d'alcoholèmia, l'home va donar 1,18 mg/l, gairebé el doble del límit permès. A més, en fer-li el drogo test, també va donar positiu.