Diverses persones brindant amb begudes variades

Tres policies locals resulten ferits després de descobrir una festa il·legal a Catalunya

La detenció del propietari d'un bar ha acabat en una batussa entre clients, agents i també persones que es trobaven a la zona

La detenció del propietari d'un bar de Vilanova i la Geltrú per una festa il·legal ha acabat en una batussa. Tal com ha avançat 'Eix Diari' els fets han passat aquest dissabte després que la policia local del municipi hagi intervingut una celebració que s'estava portant a terme en un local situat a la plaça de les Cols. Els agents han trobat a l'interior de l'establiment una quinzena de persones que estaven consumint i fumant, sense respectar les restriccions derivades de la covid-19.

Tres agents han resultat ferits amb lesions lleus

L'actuació de la policia s'ha convertit ràpidament en un enfrontament entre clients, agents i també persones que es trobaven a la zona, algunes d'elles disfressades. Aquestes han intentat impedir la detenció llançant objectes als efectius.

A més del propietari del local, també s'ha detingut una persona més per atemptat i resistència a l'autoritat. Tres agents han resultat ferits amb lesions de caràcter lleu.

Tres agents de la Policia Local del Prat, ferits greus en un accident

Durant el dia d'ahir també van resultar ferits tres agents de la Policia Local del Prat, en aquesta ocasió després de patir un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda d'aquest dissabte al nucli urbà del municipi. Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc amb dues dotacions, perquè un dels vehicles implicats era una patrulla de la Policia Local i l'agent que conduïa el cotxe havia quedat atrapat. Per aquest motiu, els efectius dels Bombers van dur a terme les tasques d'excarceració de l'agent de policia. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.