Imatge del vehicle de la Policia Local del Prat que ha patit un accident

Tres agents de la Policia Local del Prat, ferits greus en un accident de trànsit

Han topat amb un altre vehicle a la cruïlla dels carrers Lleida i Bunyola del municipi del Baix Llobregat, quan es dirigien a un servei urgent

Tres agents de la Policia Local del Prat de Llobregat han resultat ferits greus després de xocar frontalment amb el seu cotxe contra un altre vehicle a la cruïlla dels carrers Lleida i Bunyola del municipi del Baix Llobregat. Segons ha informat la periodista Anna Punsí, els policies es dirigien a un servei urgent per una baralla quan s'ha produït la topada. Dos dels agents han estat traslladats als hospitals Clínic i Bellvitge, mentre que el tercer, amb un traumatisme a la mandíbula, ha ingressat al Vall d'Hebron. El conductor de l'altre vehicle, en estat menys greu, ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Boi.

El diari 'El Periódico', citant fonts policials, ha informat que un dels agents ferits estaria en estat «molt greu». Segons han informat els Bombers de la Generalitat a través de les xarxes socials, han rebut l'avís a les 18:10 hores i durant l'actuació han hagut d'exarcarcerar un dels agents de la Policia Local del Prat, que havia quedat atrapat al seu vehicle.