Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades

La policia al·lucina: Detenen una conductora beguda que va mossegar una agent

Els fets es van produir a Manresa

La Policia Local de Manresa encara al·lucina amb el cas que van viure la passada matinada, de dissabte a diumenge 6 de juny. I és el cos policial de la capital del Bages es van trobar amb un cas d'allò més surrealista.

Una conductora va ser detinguda per cometre diverses infaccions. Conduïa beguda -fins al punt de ser incpaç de realitzar correctament la prova d'alcoholèmia-, va agradir una agent amb una mossagada. Per acaba d'adobar, va intentar robari la pistola d'un altre agent.

Detinguda per diversos delictes: contra la seguretat viària, per negar-se a fer la prova i per atemptat a l'autoritat

La Policia Local de Manresa va detenir la matinada de dissabte una dona de 41 anys. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària, un de negativa a sotmetre's a la prova d’alcoholèmia i un altre d'atemptat als agents de l'autoritat.

Tot plegat va tenir lloc al passeig Pere III de la capital del Bages. Eren aproximadament quarts de tres de la matinada quan agents de la Policia Local de Manresa van detectar un vehicle que circulava de forma erràtica.

Sospitant que pogués estar conduïnt sota els efectes d'alguna substància, els policies van aturar la conductora. A l'hora de fer-li la prova d'alcoholèmia, els agents es van trobar amb el primer problema: no li van poder fer.

I és que la conductora arrestada va ser incapaç de bufar correctament per poder dur a terme la prova de forma correcta. Això, però, no s'acabaria aquí. 

Segons ha informat la Policia Local de Manresa, quan els agents li van comunicar que seria denunciada penalment, la cosa es va complicar. La conductora, que posteriorment seria arrestada, es va posar agressiva.

L'enuig de la detinguda va arribar fins al punt que va intentar agafar la pistola d'un agent. L'altra policia va intentar apartar-la per evitar el furt, però la situació encara es va complicar una mica més. 

Quan la conductora va ser apartada de l'agent a qui intentava prendre l'arma, va mossegar la mà d'una altra policia, la que intentava apartar-la.