ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

Detenen una dona per estafar més de 21.000 euros

Els Mossos també l'acusen d'apropiació indeguda i falsificació de documents públics

Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció
Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció | Mossos d'Esquadra

Actuació ràpida dels Mossos dels Mossos d'Esquadra per detenir una dona que hauria estafat més de 21.000 euros. El passat 16 de febrer, diverses immobiliàries es van posar en contacte amb el cos policial català per informar-los d'un possible cas d'estafa. Després d'una ràpida investigació, els agents van detenir la dona en qüestió, veïna de Girona, de 23 anys i nacionalitat romanesa, acusant-la l'estafa, d'apropiació indeguda i de falsificació de documents públics.

Les immobiliàries van fer constar als Mossos que una dona es presentava a les agències interessada en llogar un pis i aportava nòmines falses. Una vegada signava el contracte, no pagava ni les mensualitats, ni els subministraments. Quan la trucaven per demanar que abonés els diners, la detinguda presentava comprovants falsificats. A més, rellogava les habitacions a coneguts seus i els demanava els diners per avançat.

Altres delictes

Aquesta, però, no és l'única estafa que hauria comès la detinguda. I és que, aprofitant que era la titular del compte bancari de la comissió de festes, la dona va fer dues transferències simulant que pagava dues factures a diferents empreses. En total, es calcula que va apropiar-se de 2.000 euros amb aquesta acció.

A més, els Mossos també van descobrir que la presumpta delinqüent ja havia fet altres transferències fraudulentes al seu compte bancari. L'estafadora hauria entrat als comptes d'un company de pis seu i de dues exparelles per quedar-se'ls. A més, la dona també hauria furtat 1.000 euros d'un altre company de pis mentre aquest era fora.

Davant de totes aquestes evidències, els Mossos la van detenir el mateix 16 de febrer, acusant-la de ser l'autora de diversos delictes d'estafa, apropiació indeguda i falsificació de documents públics. La detinguda, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 17 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat.

Un altre jove detingut a València per estafa

La detenció de la veïna de Girona ha sortit a la llum l'endemà de conèixer-se el cas d'un altre jove, a València, a qui també acusen d'estafa. En aquesta ocasió, la Policia Nacional espanyola va detenir a la comarca de l'Horta de València un home de 30 anys per una presumpta estafa a una dona de 90 anys. Segons va explicar el cos de policia, l'acusat hauria fotografiat la targeta bancària de la dona, i hauria aprofitat per a realitzar compres per un valor de més de 5.000 euros, fins a ser finalment descobert. 


Comentaris

envia el comentari