La distracció d'una dona en un supermercat espanyol li surt cara: més de 5.000 euros

Un empleat del supermercat va aprofitar la distracció de la víctima, de 90 anys

Imatge d'una mà amb una targeta de crèdit
Una dona de 90 anys ha estat estafada per un empleat d'un supermercat | Pixabay

Un jove de 30 anys ha estat detingut per la Policia Nacional a la comarca de l'Horta de València, per una presumpta estafa a una dona de 90 anys. Segons ha explicat el cos de policia, l'acusat hauria fotografiat la targeta bancària de la dona, i hauria aprofitat per a realitzar compres per un valor de més de 5.000 euros, fins a ser finalment descobert. 

Descobreix amb sorpresa més de 5.000 euros en despeses amb targeta

Els fets hauria tingut lloc el mes de gener passat, quan l'anciana de 90 anys va descobrir que en el seu historial bancari constaven un total de 39 càrrecs de compres que ella no recordava haver realitzat en cap moment. Més gran encara va ser la seva sorpresa quan es va adonar que la suma total dels productes ascendia als 5.149 euros. 

Després de denunciar el cas davant la policia, els investigadors van aconseguir descobrir que la víctima havia usat la seva targeta bancària per última vegada en un establiment comercial, on el caixer mateix li havia proposat fer-se una targeta de sòcia, per a beneficiar-se d'alguns descomptes que s'oferien. Segons la Policia Nacional, la víctima va acceptar, i va anar aquí on va començar aquesta estafa. 

L'acusat hauria aprofitat una distracció per a recopilar les dades bancàries

En un moment donat, quan l'anciana no parava esment, l'acusat va aprofitar per a agafar la seva documentació, així com la targeta bancària. Poc després, la víctima li va demanar que la hi retornés, perquè anava a pagar finalment en efectiu. Abans de la devolució, va aconseguir observar que l'acusat li havia tret una fotografia amb el seu telèfon mòbil, però no li va donar major importància. 

Posteriorment, revisant els càrrecs, l'anciana sí que es va fixar que corresponien justament al compte associat a aquesta targeta bancària. Finalment, els policies van relacionar directament a l'empleat amb les operacions realitzades en el compte de la víctima, i van procedir a la seva corresponent detenció, acusat d'un presumpte delicte d'estafa. El jove, sense antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial. 

Se salta un control policial, s'escapa i acaba igualment detingut a València

Val la pena destacar que, també a València, aquesta vegada en la mateixa capital, els agents de la Policia Nacional i els de la Policia Local de la ciutat van detenir recentment a un jove conductor de 20 anys, acusat de saltar-se un control policial i posteriorment donar-se a la fugida. A continuació, la capital del Túria va viure una autèntica persecució policial per diversos carrers de la ciutat.

Finalment, l'acusat va xocar contra una paret i va trencar una canonada de gas, a l'altura del carrer Jaca. Una vegada en mans dels agents, se li va realitzar una prova d'alcoholèmia, en la qual va donar positiu, i va quedar detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària. 

Desmantellat un conegut punt de distribució de droga a Alacant

La Policia Nacional també va detenir a un total de quatre persones a Elx, Alacant, que constituïen un suposat grup criminal, dedicat a la venda i distribució a petita escala de tota mena d'estupefaents, des d'heroïna fins a marihuana i cocaïna. Els arrestats tenien una tècnica molt calculada per a passar desapercebuts, i és que utilitzaven la bústia d'un habitatge per a emmagatzemar la droga

La droga es distribuïa posteriorment a un gran nombre de persones, que diàriament es desplaçaven als voltants de l'habitatge dels detinguts per a aconseguir les seves dosis. Es tractava d'un punt molt conegut a la ciutat, on ni tan sols de nit cessava el trànsit continu de persones, malgrat l'existència d'un toc de queda nocturn en la comunitat. Per part seva, els que més sofrien aquestes molèsties, segons la policia, eren els mateixos veïns.


Comentaris

envia el comentari