Detenen un gihadista que volia atemptar a Sevilla durant la Setmana Santa

La policia espanyola, en aquests moments, està duent a terme un escorcoll al domicili que tenia l'home a la capital andalusa | La detenció s'ha dut a terme al Marroc, país d'origen de l'home

La Policia Nacional ha detingut l'home al Marroc | Cedida

La Policia Nacional i els serveis d'intel·ligència del Marroc han dut a terme una operació conjunta per arrestar un gihadista que havia planejat atemptar a Sevilla durant la Setmana Santa. La policia espanyola, al llarg del migdia d'aquest dimecres, 17 d'abril, està duent a terme un escorcoll al domicili que tenia l'home a la capital andalusa. 

L'operació va a càrrec del Jutjat Central d'Instrucció número 4 i la Fiscalia de l'Audiència Nacional. Estaments que, ja la setmana passada, van acordar reforçar la seguretat respecte a les problemàtiques que poguessin sorgir a l'Estat espanyol durant la Setmana Santa. 

El detingut, resident i estudiant a Sevilla

Setmana santa
El detingut volia fer una massacre durant la setmana santa a Sevilla | Cedida

'El Confidencial', de fet, va un pèl més enllà i assegura que el detingut és Zouhair El Bouhdidi, de 23 anys, i que estava estudiant a la Universitat de Sevilla. La Policia feia mesos que seguia els seus passos i, fins i tot, sabien que volia dur a terme una massacre amb explosius de pròpia fabricació. 

El Bouhdidi, de fet, tenia pensat elaborar el malauradament conegut 'Mare de Satán' —explosiu que els terroristes de Barcelona i Cambrils van intentar elaborar a la casa d'Alcanar—. Ara, doncs, sembla que tot plegat quedarà només en un ensurt després de l'operació conjunta que la Policia Nacional i els serveis policials del Marroc han dut a terme a la ciutat de Rabat

La mateixa policia, finalment, ha esmentat que continuen treballant en el succés i estan duent a terme diverses tasques paral·leles a la detenció d'aquest dimecres, 17 d'abril, a la ciutat de Rabat. 


Comentaris

envia el comentari