Els Mossos detenen un grup de lladres per robatoris violents a Santa Coloma

Es van dividir en dos grups per dur a terme les actuacions

Un Mosso d'Esquadra en un control a Barcelona el 24 de març de 2020
Els Mossos han detingut 6 joves per robatoris violents | Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones a Santa Coloma de Gramenet per robatoris violents. Es tracta de tres joves de 20 anys per dues estrebades al carrer i de dos altres homes i una dona per assaltar una botiga de la ciutat. El primer grup acumula diversos antecedents per fets similars i va actuar aquest dimarts a primera hora del matí als carrers Bethoven i Liszt del barri del Fondo. Poca estona després dels assalts van ser detinguts pels agents.

Poc després, el segon grup va entrar a robar a una botiga de Jacint Vergaguer, d'on es van endur un telèfon mòbil i una caixa plena de roba i també van ser detinguts poc després dels fets. Els sis arrestats passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Detenen 3 cops en 3 dies un lladre de vehicles a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres cops en tres dies consecutius un lladre especialitzat en robatoris de vehicles estacionats en pàrquings privats i públics de Barcelona. Aprofitava que els turismes han estat aparcats molt de temps sense control directe dels propietaris durant el confinament. Se'l relaciona amb més d'una desena de robatoris, tot i que no es descarta que estigui implicat en altres fets registrats a la ciutat.

La investigació va començar quan els Mossos van saber que durant el mes d'abril s'havien registrat diversos robatoris. La primera detenció va ser divendres passat a la nit a Sant Adrià, però també va ser arrestat dissabte i diumenge a Barcelona. La segona detenció va ser concretament a carrer Concili de Trengo, a la porta d'accés al pàrquing d'una finca. Anava amb una bicicleta que acabava de robar.

Després de passar a disposició judicial, l’home va quedar en llibertat i poques hores després, el diumenge, 25 de maig, va ser sorprès al Carrer Llull, quan es trobava a l’interior del pàrquing d’una residència per a gent gran. Al pàrquing hauria aconseguit sabotejar fins a quatre vehicles que estaven estacionats.


Comentaris

envia el comentari