Detenen un passatger amb una catana a l'estació de Sants de Barcelona

L'home passarà a disposició judicial avui mateix

Tren arribant a l'estació de Sants de Barcelona
El passatger ha estat detingut i passarà a disposició policial avui dissabte | ACN

Gran ensurt viscut a l’Estació de Sants de Barcelona. Un passatger d’origen suec ha estat detingut aquest divendres després d’interceptar una catalana enfundada al seu equipatge. La Policia Nacional ha estat l’encarregada de l’arrest, tal com informa ‘Crónica Global’.

La catana no era l’única arma blanca que portava al seu equipatge. Segons han informat des del cos policial a ‘Crónica Global’, l’home també portava altres objectes punxants però en cap moment havia amenaçat ningú amb ells.

L’home passarà avui a disposició judicial

El detingut ha quedat en custòdia dels agents i aquest dissabte passarà a disposició judicial. L’home és d’origen suec i el seu objectiu era viatjar fins a França amb la catalana i els altres objectes punxants. Els agents van aconseguir detenir-lo abans que pogués continuar el seu viatge.

Tot i això, diversos testimonis afirmen que en cap moment va mostrar la catalana públicament ni va amenaçar ningú amb ella. Entre les altres armes que portava el passatger es podien trobar una navalla tàctica militar, un ganivet i una pistola simulada tipus Glock 17 de balins de plàstic. L’acusat ha passat a disposició judicial per tinença il·lícita d’armes.

Alguns testimonis han explicat al citat mitjà que el passatger tenia la catana guardada, així com les altres armes punxants. Pel que fa a la pistola de balins de plàstic, tampoc la va treure a la llum com a amenaça. Des del Cos Nacional de Policia van detenir l’home perquè passes aquest divendres en dependències policials i passar avui a disposició judicial.

Apunyalament a dos agents de Sants el passat setembre

Per la seva banda, el passat mes de setembre es va viure un altre gran ensurt a l’Estació de Sants. En aquesta ocasió l’atacant sí va fer ús de les seves armes contra dos vigilants de l’estació i va aconseguir escapar.

L'home, que viatjava sense bitllet, fugia per les vies, però va ser atrapat per dos guàrdies privats contractats per Adif. El van retenir en una habitació, però l'individu va atacar amb una arma blanca un dels vigilants i va poder escapar. L'altre vigilant el va perseguir, però l'individu el va ferir greument a l'abdomen i va poder fugir. La policia catalana manté oberta la investigació i el dispositiu de recerca, segons va confirmar la policia catalana a l'ACN.

El sindicat UGT ha demanat més protecció per als vigilants i que el govern espanyol obligui les empreses a dotar els seus treballadors de les suficients mesures de seguretat, així com de protecció contra la covid.


Comentaris

envia el comentari