Imatge de lincendi a Castellvi de la Marca aquest divendres, 27 de novembre

Mor una dona en l'incendi d'un pis a l'Alt Penedès

Els fets han tingut lloc a les 12.08 hores a Castellví de la Marca

Una dona ha mort en un incendi que ha cremat un pis a Castellví de la Marca (Alt Penedès). Tal com informen els Bombers de la Generalitat, que han activat 9 dotacions, l'avís del succeït s'ha rebut a les 12.08 hores. Els fets han tingut lloc en un pis de la tercera planta del carrer de Quatre Cantons, al número 12.

Segons informen els Bombers, algunes persones s'havien confinat als seus domicilis, d'altres han sortit pel seu propi peu, alguns pisos estaven buits i una persona, que es trobava al terrat de l'immoble, ha estat evacuada amb l'autoescala. El foc ha cremat pràcticament tot el pis, d'uns 70 m², excepte dues habitacions que tenien les portes tancades.

A l'interior de l'habitatge s'ha trobat el cos de la dona sense vida. S'ha activat el GREC (Grup d'Estructures Col·lapsades) dels Bombers de la Generalitat, ja que el foc pot haver afectat elements estructurals de l'immoble.

Cinc persones ferides lleus

Segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha desplaçat sis unitats, cinc persones han estat ateses in situ i no ha estat necessari el seu trasllat, ja que presentaven afectacions lleus. També s'hi han desplaçat fins al lloc sis patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.