Autocaravana bolcada a la sortida 10 de l'AP-7, a Fogars de la Selva

Bolca la seva autocaravana per l'AP-7 després de conduir drogat i sense carnet

El detingut va tenir un accident a la sortida de l'AP-7 mentre conduïa una autocaravana

Surrealista succés el qual ha tingut lloc a un municipi de la comarca de la Selva. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de l'autocaravana que va bolcar a Fogars de la Selva, el passat dissabte. 

En el moment que es va produir l'accident, l'home conduïa sota els efectes de les drogues i sense haver-se tret el permís de conduir. El detingut, de 31 anys, ha passat a disposició judicial acusat d'un delicte contra la seguretat viària. 

Sis ocupants atrapats 

Els fets van tenir lloc el dissabte 15 d'octubre, sobre els volts de les nou de la nit. El detingut, que conduïa una autocaravana, va bolcar a la sortida 10 de l'AP-7, dins del terme municipal de Fogars, a la comarca de la Selva

El conductor, que manejava el vehicle sota els efectes de les drogues, va xocar contra la tanca metàl·lica quan es disposava a agafar la sortida de l'autopista. 
L'excés de velocitat que portava l'autocaravana va ser el desencadenant de l'accident. En el moment que el vehicle va agafar el revolt, va bolcar i els sis ocupants van quedar atrapats dins. 

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar la Policia Local d'Hostalric, els Mossos, el SEM i els Bombers. Per sort, tots els integrants de l'autocaravana van sortir-ne il·lesos. 

L'home conduïa drogat i sense carnet 

En arribar al lloc dels fets, els agents van identificar el conductor i van veure que estava sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Tot seguit van procedir a fer-li una prova de drogues. El resultat va sortir positiu en consum de cànnabis, cocaïna i amfetamina o metamfetamina. 

Durant la identificació, els Mossos d'Esquadra també van demanar-li el carnet de conduir, però l'home no va poder acreditar que disposés del permís reglamentari. 

Finalment, els agents van detenir-lo i van gestionar una grua per retirar l'autocaravana que bloquejava un dels carrils de la sortida de l'autopista. 

El 16 d'octubre l'home va passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funció de guàrdia d'Arenys de Mar, al Maresme, el qual en va decretar la seva llibertat a l'espera de judici.