Detenen un home per intentar robar en una parròquia de l'Eixample amb violència

S'acusa l'individu d'haver fet un tall a la barbeta al mossèn amb un vidre durant un forcejament

Agents dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe
L'individu detingut era multireincident | El Confidencial

Un home ha estat detingut aquest dimecres en una parròquia del carrer Consell de Cent, al districte barceloní de l'Eixample, acusat d'un intent de robatori amb violència. Es tracta d'una parròquia que cada tarda reparteix menjar. 

Durant el repartiment d'avui, una dona de més de vuitanta anys ha entrat a la parròquia per parlar amb el mossèn, amb qui havia concertat una cita prèvia. En aquest moment, un home se li ha apropat pel darrere i li ha estibat un penjoll que duia al coll. 

Enfrontament amb l'anciana i el mossèn

Hi ha hagut un enfrontament entre ambdós i crits que han fet sortir el mossèn, que s'ha enfrontat a l'agressor. El detingut, segons la policia, l'ha atacat amb un vidre i li ha fet un tall a la barbeta que no revesteix de més gravetat. Després ha intentat fugir.

Quan fugia, però, la persona que estava repartint el menjar ha aconseguit retenir-lo. Després s'ha avisat els Mossos d'Esquadra, que han enviat una patrulla a l'indret. Els agents han detingut l'individu.

Segons el cos policial es tracta d'un home amb diversos antecedents per robatori amb violència. La detenció s'emmarca en el context del Pla d'Acció Tremall, que té l'objectiu, precisament, d'actuar contra els multireincidents. A Barcelona se'n tenen prop de 160 identificats.

Els veïns del barri Gòtic de Barcelona eviten la violació d'una dona tancada en un local

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els veïns del barri Gòtic van evitar aquest dimarts una violació a un local. Concretament, els fets van tenir lloc a la tarda quan els veïns del carrer dels Lledó van sentir com una dona cridava i intentava fugir d'un establiment sota la violència d'un home. L'agressor la colpejava per tornar-la a l'interior, la galeria d'art Granja Mas Carbó, mentre que la dona intentava escapar-se, colpejant una porta de vidre.

La intervenció del cos municipal de seguretat, avisat pel veïnat, va ser clau per aturar l'agressió. Els agents de la Guàrdia Urbana fan tirar la porta avall i van reduir a l'home, que va quedar detingut pels delictes d'agressió sexual en grau de temptativa i detenció il·legal de la dona.

Segons informa el mitjà digital 'Tot Barcelona', l'agressor vivia a la galeria d'art mentre els treballadors eren fora. L'home venia recomanat per un pintor que coneixien els llogaters i tenia la funció de cuidar del local mentre no hi hagués activitat. El cas ha passat als Mossos d'Esquadra i, en última instància, el jutge decidirà quin és el futur immediat de l'acusat.


Comentaris

envia el comentari