Imatge arxiu Policia Nacional

Detenen un home per tinença d'armes de foc i munició a Martorell

La Policia Nacional ha escorcollat el seu domicili després de rebre un avís de l'Europol

La Policia Nacional ha intervingut un dipòsit d'armes de guerra i municions a Martorell.  Hi ha una persona detinguda i s'han localitzat 16 armes de foc, vuit llargues i vuit curtes, i cartutxos de diferents calibres al seu domicili. L'arrestat tenia un fusell d'assalt automàtic, silenciadors, visors telescòpics i conversors per transformar armes semiautomàtiques en automàtiques. També tenia un taller il·legal per transformar i modificar armes legals en il·legals, així com substància deflagrant.

La policia ha actuat després d'analitzar informacions procedents d'Europol. L'home és titular de diverses llicències d'armes i havia estat comprant dispositius a través d'internet per modificar el sistema de disparament, transformant armes curtes en pistoles que disparessin en ràfegues, podent arribar a 1.100 cartutxos per minut.

La investigació l'ha dirigit el jutjat d'instrucció número 1 de Martorell. L'objectiu és evitar el desviament il·legal d'armes de guerra i prohibides a grups o persones relacionades amb el terrorisme i la delinqüència organitzada.

També et pot interessar...