Detenen un home a Vilafranca del Penedès per un homicidi comès a Madrid

Sobre ell pesava una ordre de cerca i captura i la seva ordre de detenció estava relacionada amb un crim, amb possible vinculació a Grups organitzats Violents
Els Mossos han acabat detenint el fugitiu  | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès han detingut un home, de 24 anys i nacionalitat espanyola, relacionat amb un homicidi dolós que es va produir el passat mes d’abril a Madrid. Segons expliquen des del cos, l’home va ser aturat el passat 22 de juny a la tarda a l'Alt Penedès en un control policial que es va muntar específicament a la carretera N-340 per tal de localitzar-lo, ja que s’acabava de tenir coneixement que l’home recercat per la justícia es podria trobar dins l’àmbit territorial de la comissaria.

 

Sobre ell pesava una ordre de cerca i captura i la seva ordre de detenció estava relacionada amb un crim, amb possible vinculació a Grups organitzats Violents, que va tenir lloc el passat 14 d’abril en un local d’oci madrileny, on un home va morir després de rebre un tret.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.