Detenen un home a Vilafranca del Penedès per un homicidi comès a Madrid

Sobre ell pesava una ordre de cerca i captura i la seva ordre de detenció estava relacionada amb un crim, amb possible vinculació a Grups organitzats Violents
El mosso es trobava fora de servei quan va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una dona gran
Els Mossos han acabat detenint el fugitiu  | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès han detingut un home, de 24 anys i nacionalitat espanyola, relacionat amb un homicidi dolós que es va produir el passat mes d’abril a Madrid. Segons expliquen des del cos, l’home va ser aturat el passat 22 de juny a la tarda a l'Alt Penedès en un control policial que es va muntar específicament a la carretera N-340 per tal de localitzar-lo, ja que s’acabava de tenir coneixement que l’home recercat per la justícia es podria trobar dins l’àmbit territorial de la comissaria.

 

Sobre ell pesava una ordre de cerca i captura i la seva ordre de detenció estava relacionada amb un crim, amb possible vinculació a Grups organitzats Violents, que va tenir lloc el passat 14 d’abril en un local d’oci madrileny, on un home va morir després de rebre un tret.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.Comentaris

envia el comentari