El foc de la Ribera d'Ebre està «camí de l'estabilització» amb un 10% actiu

El SEM fa 21 assistències entre les quals dos ferits lleus quan ha bolcat un camió dels Bombers
Els Bombers de la Generalitat confien en poder extingir l'incendi, tot i que encara no es marquen un calendari
Els Bombers de la Generalitat confien en poder extingir l'incendi, tot i que encara no es marquen un calendari | CatalunyaDiari.cat

L'incendi de la Ribera d'Ebre està «camí l'estabilització». El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat a primera hora d'aquest dissabte al matí que el perímetre del foc està estabilitzat, s'ha mantingut en els 50 quilòmetres, però el 10% del foc segueix actiu. El cap de l'operatiu, David Borrell, ha destacat que s'han assolit els objectius marcats durant la nit, sobretot a al tercer i últim terç del flanc dret on s'ha treballat intensament per perimetrar-lo. La situació meteorològica d'aquest dissabte es torna a preveure "dura" i es mostren prudents davant la possibilitat de represes. «No estarem tranquils fins a veure com evoluciona la tarda», ha dit.

 

 

El dispositiu, després del reforç de la nit, es manté en 120 dotacions i 350 bombers. El SEM ha atès en les últimes hores 21 persones, 12 d'elles bombers afectats per la calor i per l'esgotament. Un dels dos efectius que van ser ingressats per un cop de calor aquest divendres a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre ja te l'alta mèdica. Hi ha també dos ferits lleus per un camió que ha bocat durant les tasques d'extinció de la nit. 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari