Foto d'un tatuador tatuant.

Detenen a les Illes Balears un tatuador per abusos a les seves clientes

La denúncia d'una turista l'ha portat als jutjats

Escàndol a les Illes Balears. La denúncia presentada per una noia ha acabat amb la detenció d'un home com a possible autor de diversos delictes d'abusos sexuals.

Després de la detenció per part de la Guàrdia Civil, s'ha comprovat que el presumpte autor del delicte ja tenia antecedents similars. Pel que sembla, aprofitava la seva feina com a tatuador per fer tocaments no consentits a les seves clientes.

La denúncia va ser presentada per una turista escocesa

La detenció ha tingut lloc a Sant Antoni de Portmany, un municipi costaner d'Eivissa. Pel que sembla, la noia que ha presentat la denúncia va anar a un local de la zona per fer-se un tatuatge durant les seves vacances a les Illes. La jove, una turista escocesa, va afirmar haver patit tocaments sense consentiment mentre el treballador feia el tatuatge.

Muntatge d'un corxe de la policia amb un detingut
El detingut ha estat acusat per abusos sexuals. | CatalunyaDiari
 

Tot i això, no va ser fins que va tornar de les seves vacances al Regne Unit que la noia va presentar la denúncia a la policia escocesa. Aquesta es va posar en contacte amb les autoritats espanyoles, que alhora van informar la Unitat de Recerca de delictes sexuals d'Eivissa perquè obrissin una investigació.

L'acusat ja havia abusat d'altres noies amb aquest mètode

Després de localitzar el presumpte autor, la Guàrdia Civil va procedir a detenir-lo l'11 d'agost passat a la localitat de Sant Josep, on tenia el local de tatuatges.

Després de les primeres investigacions, es va descobrir que el detingut, de 47 anys, ja tenia antecedents per fets similars. Pel que sembla, té diverses denúncies per part de dones que asseguren haver estat víctimes de tocaments no consentits mentre feia els tatuatges.

▶️ Vídeo del dia

L'home ha estat acusat com a possible autor de diversos delictes d'abusos sexuals. Segons un comunicat de la Guàrdia Civil, el detingut ja ha passat a la disposició judicial. El mateix Jutjat d'Instrucció número 1 d'Eivissa, en funcions de guàrdia, va decretar el seu ingrés a presó provisional sense fiança després de detenir-lo.

La investigació continua oberta i els agents intenten trobar les altres dones afectades pels abusos d'aquest tatuador.