Detenen un menor a Barcelona acusat de cometre diverses violacions

El jove hauria dut a terme dues violacions consumades i un intent, i ja ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor per diverses agressions sexuals a Barcelona,  segons ha avançat el diari 'Tot Barcelona' i han confirmat fonts policials. Aquest mitjà cita  dues violacions consumades i un intent.  La policia l'ha posat a disposició de la Fiscalia de Menors per delictes contra la llibertat sexual, però  la investigació continua oberta.

Macrooperació contra a droga a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra  han iniciat a les cinc de la matinada d'aquest dimarts, 11 de desembre, una important operació antidroga en diversos municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons han explicat fonts de la policia, s'han dut a terme escorcolls a Barcelona, l'Hospitalet, Sant Adrià i Granollers,  i han comptat amb la col·laboració de més de 600 agents, entre d'altres, d'Investigació, de l'ARRO i de la BRIMO i de la canina.

L'objectiu de l'operatiu, segons fonts dels Mossos, és desarticular diferents punts de venda de drogues en aquests municipis. En alguns punts s'ha actuat contra clubs cannàbics il·legals. L'operació segueix en marxa en aquest moment i no s'han facilitat més detalls i el jutge que porta el cas n'ha decretat secret de sumari.  Amb tot, les forces de l’ordre han activat també l'helicòpter per fer seguiment de les operacions que s'estan duent a terme.

Una menor intenta asfixiar-se a Girona per un joc viral

Les autoritats es troben en alerta a Girona,després que una menor intentés asfixiar-se seguint un perillós «joc» que s'està posant de moda entre els joves, en un institut de la Jonquera, a l'Alt Empordà.Tot va tenir lloc el passat mes de novembre  al pati del centre educatiu, i va ser la mateixa direcció qui va enviar una circular als pares per informar-los de la perillositat del joc, que inclou conductes «d'alt risc», i per  demanar-los que prenguin les mesures necessàries per combatre  i prevenir aquestes accions. 

Des d'Ensenyament, però, han assenyalat que  s'ha detectat únicament un cas d'aquest joc, i que els fets encara s'investiguen. El que sí que és cert és que el centre educatiu va alertar del risc que els adolescents  «assimilin com a jocs» certes conductes que posen «en perill la seva integritat física i la seva dignitat».