Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mosso d'Esquadra

Els Mossos detenen 5 menors per un greu delicte amb una nena de 14 anys en un institut

Els joves van tirar la jove a terra i la van vexar | Són estudiants de tercer d'ESO i tenen entre 14 i 17 anys, ja que un d'ells és multirepetidor

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc menors acusats d'agredir sexualment una companya a l'interior d'un institut de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental.

Segons avança El País, la presumpta agressió va tenir lloc el 2 de febrer i els nois tenen entre 14 i 17 anys, ja que un d'ells és multirepetidor. Les detencions es van produir el dia 7 de febrer, també al centre educatiu.

La policia ha assegurat que es van fer «de forma pedagògica, a l'interior d'una aula i amb agents de paisà». Els joves van passar a disposició del ministeri fiscal i ja s'han aplicat les mesures cautelars pertinents. Els Mossos estan fent seguiment i acompanyament a la víctima en el procés de denúncia i gestió del cas.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a eslaviar!

Els menors, arrestats a l'aula

Segons ha publicat El País, va ser la mare de la noia la que va presentar la denúncia. El diari ha afirmat que els nois la van envoltar, tirar a terra i li van acostar la zona dels genitals a la cara simulant una fel·lació. Quan va intentar marxar, un d'ells la va colpejar. 

A banda, el rotatiu ha assenyalat que tot plegat va tenir lloc a l'interior d'una aula, durant un canvi d'assignatura. Així mateix, ha precisat que a la classe també hi havia un professor que no hauria estat conscient del que estava passant. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Segons avança el rotatiu El País, un dels joves que va instigar a l'agressió sexual tenia 17 anys, tot i cursar tercer d'ESO. Es tracta d'un noi que és multirepetidor. El jove ja ha passat a disposició del ministeri fiscal i s'han aplicat mesures cautelars. 

Els Mossos d'Esquadra segueixen el cas de ben a prop i fan seguiment de la víctima en el procés habitual de denúncia. Cal destacar que les detencions es van produir el passat 7 de febrer, al mateix centre educatiu de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental