▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Detenen una parella a Lleida per intentar robar amb una navalla i una ampolla de vidre

Estant acusats de tres robatoris amb violència, mentre que a l'home també se li imputa un trencament de condemna

La Guàrdia Urbana de Lleida va arrestar aquest passat divendres al vespre una parella per robar a dos homes, amenaçant-los amb una navalla i una ampolla de vidre trencada. Els fets van passar al carrer Alfred Perenya de la capital del Segrià i els agents hi van anar en ser avisats d'una discussió entre diverses persones. Els detinguts són una dona de 37 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, i un home de 50 anys, espanyol i veí de Montsó (Aragó).

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tots dos estan acusats de tres robatoris amb força, ja que, a més d'aquest, haurien perpetrat altres dos assalts durant la tarda del mateix divendres, ja que la descripció dels autors coincidia amb els detinguts. L'home també està acusat d'un delicte de trencament de condemna, ja que tenia una ordre d'allunyament vigent envers la dona que l'acompanyava.

Dispositiu conjunt a Sabadell per acabar amb la crema de contenidors

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell han activat un dispositiu conjunt després dels diversos episodis nocturns de crema de contenidors registrats coincidint amb el final de l'estat d'alarma i el toc de queda. Els incendis han malmès no només aquests elements, també mobiliari urbà i propietats privades, com vehicles aparcats al carrer i façanes d'edificis. Aquest dilluns s'ha fet una reunió d'urgència després d'un cap de setmana amb sis focus arreu de la ciutat i 29 contenidors cremats, i on s'ha decidit incrementar en un 60% les patrulles policials durant la nit.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat que es té un llistat de sospitosos, però que cal poder detectar-los quan estan cometent el delicte. Pel que fa a la investigació de les cremes de les darreres setmanes, s'analitzaran les imatges enregistrades per càmeres de seguretat properes per esclarir l'autoria dels fets.

Amb l'objectiu d'evitar que els focs en contenidors segueixin sent un maldecap, les noves unitats que s'adquireixin seran metàl·liques, i es reforçarà la recollida de les fraccions de plàstic i paper, objectiu dels actes vandàlics. També se senyalitzaran les parades amb més contenidors per mantenir una distància amb els vehicles aparcats d'1,5 metres.


Comentaris

envia el comentari