URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Detenen el propietari d'un bar de Figueres per simular un robatori al seu local

L'home, de 21 anys, va rebentar la màquina escurabutxaques i va denunciar que es tractava d'un robatori amb força amb violació de la propietat
El propietari del bar va rebentar la màquina escurabutxaques per emportar-se els diners | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, propietari d'un bar a Figueres, a l'Alt Empordà, per simular un robatori al seu establiment. L'arrestat és un jove de 21 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Figueres, que va voler simular que havien entrat al seu local i havien robat diners de la màquina escurabutxaques, trencant-la ell mateix, amb l'objectiu d'emportar-se'ls ell i denunciar que havia estat un robatori.

  

Els fets van tenir lloc el passat 10 de juny quan el propietari d'un bar del carrer de Pi i Margall de Figueres va denunciar que havia patit un robatori amb força al seu domicili. No obstant això, les investigacions dels agents dels Mossos d'Esquadra van permetre determinar que el mateix amo del local va ser qui va perpetrar l'acció, ja que la persiana exterior estava oberta sense cap dany aparent i la màquina escurabutxaques estava forçada, tal com informen fonts oficials. 

 

Acusat de simulació de delicte i robatori amb força

El propietari del bar i autor dels fets va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de simulació de delicte i un altre de robatori amb força perquè es va endur diners de l'interior de la màquina, forçant-la, i no era seva, sinó d'una empresa del sector del joc. El detingut, que no tenia antecedents penals, va quedar en llibertat i declararà davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

 

També et pot interessar...