S'amaga en una botiga per robar la caixa enregistradora a Tarragona

Els fets van tenir lloc aquest dilluns al vespre a una nau del Polígon Francolí

Una dona va amagar-se a un supermercat de Tarragona fins l'hora de tancar per robar la caixa enregistradora.
Una dona va amagar-se a un supermercat de Tarragona fins a l'hora de tancar per robar la caixa enregistradora. | Mossos d'Esquadra

Una dona de 29 anys va amagar-se a un supermercat del Polígon Francolí de Tarragona fins l'hora de tancament i va intentar robar la caixa enregistradora. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda i els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets després que sonessin les alarmes de l'empresa. 

En arribar al supermercat, els agents van sentir crits d'una dona que, a cops de martell, intentava sortir del local. Després de comprovar les càmeres de videovigilància i d'escorcollar-la, van detenir la dona com a presumpta culpable d'un robatori amb força. 

S'amaga al supermercat i roba la caixa enregistradora a Tarragona

Una dona de 29 anys i veïna de Tarragona va decidir amagar-se a l'interior d'un supermercat del Polígon Francolí aquest dilluns a la tarda. S'hi va estar fins a l'hora de tancament, amb l'objectiu de robar la caixa enregistradora. Les alarmes de l'empresa, però, van sonar quan la dona va sostreure els diners. 

Els Mossos d'Esquadra van arribar fins al lloc dels fets, on van trobar-se amb el responsable de l'empresa a l'exterior de l'establiment. Els agents van escoltar com, des de l'interior del local, una dona cridava i donava cops de martell per intentar sortir. 

Les càmeres de videovigilància delaten la lladre

Els agents van obrir la porta del supermercat i van localitzar un mall amb el qual la detinguda havia colpejat el pany, la paret i també havia trencat un interruptor. Tot seguit, van escorcollar la motxilla de la dona i van trobar-hi monedes i bitllets, dels quals la dona no va argumentar d'on havien sortit. 

Aleshores els agents van visualitzar les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa que, sense cap mena de dubte, incriminaven la detinguda amb el robatori dels diners de la caixa enregistradora. Segons van poder esbrinar els mossos, la dona s’havia amagat a la botida durant l’horari comercial i havia esperat al tancament per cometre el robatori. 

La dona va acabar detinguda com a presumpta autora d'un robatori amb força i va passar a disposició judicial l'endemà, però el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La dona compta amb més d'una vintena d'antecedents policials. 


Comentaris

envia el comentari