Un lladre que havia saltat de balcó a balcó ingressa a presó a l'Alt Camp

L’home va acabar col·laborant amb la policia i es va deixar detenir

El pressumpte autor sempre actuava al costat del riu
El lladre fugitiu va escapar dels Mossos d'Esquadra saltant de balcó en balcó a la població de Valls. Aquest dilluns es va fer efectiva la seva detenció i ha ingressat a presó | Mossos d'Esquadra
 

Un lladre fugitiu que havia escapat de la policia saltant de balcó en balcó a Valls surt del seu amagatall per ser detingut i ingressa a presó. A finals del mes de març, en un primer intent de la policia catalana per detenir-lo, l’home va fugir d’un bloc d’habitatges on s’havia amagat, burlant, així, un ampli operatiu policial que estava desplegat a la zona. El fugitiu es va fer escàpol saltant d’un pis a un altre, pels balcons de la novena planta, i va fer cap a un torrent on se li va perdre la pista. 

El detingut ha col·laborat amb els agents dels Mossos d'Esquadra

Gairebé dos mesos més tard, l’home s’ha avingut a col·laborar amb els Mossos d’Esquadra. De fet, la policia catalana el seguia de ben a prop. Havia destinat esforços per estrènyer el cercle i controlar l’individu. El detingut acumula quatre ordres de detenció —tres de policials i un d’un jutjat—. La detenció es va efectuar aquest dilluns 13 de maig al municipi de Montblanc i el jutge va decidir ingrés a presó, segons avancen fonts policials a l’Agència Catalana de Notícies. Els investigadors confien que el seu ingrés a presó vagi acompanyat d’una davallada de fets delictius a l'àrea de l'Alt Camp i a la Conca de Barberà. L'home tenia uns 30 anys i era resident a Montblanc. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari