Detenen dues dones per vendre droga a través d'una menor a l'Empordà

Els encàrrecs es feien a través de missatgeria instantània i distribuïen bossetes i cigarretes de marihuana

Mossos
Detingudes dues dones per distribuir droga en un institut de Palafrugell a través d'una menor d'edat | Mossos d'Esquadra

Dues detencions per vendre droga en un institut al Baix Empordà. Els Mossos d’Esquadra han informat que han detingut dues dones a Palafrugell, acusades de ser les presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, per haver estat distribuint marihuana en un centre escolar a través d’una menor d’edat, a qui la policia també està investigant.

Una menor distribuïa la droga a l’institut

Concretament, els Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció de les dues dones el passat 7 de maig, després que el dia 2 s’hagués alertat a l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Bisbal d’Empordà que algú estava distribuint droga dins les aules d’un institut d’educació secundària del citat municipi. Arran d’aquesta informació va iniciar-se una investigació que va culminar amb la detenció de dues dones, de 34 i 35 anys i de nacionalitat espanyola, que venien marihuana a través d’una alumna del centre, menor d’edat.

La menor s’encarregava de les comandes que l’arribaven d’altres alumnes de l’institut a través, principalment distribuïa bossetes i cigarretes de marihuana que demanava a les dues dones detingudes a través de missatgeria instantània, per mòbil. Llavors aquestes s’encarregaven de donar-li la droga a la sortida de l’institut i cobraven uns cinc euros per cada bossa.

A més a més, segons les investigacions fetes, aquesta activitat delictiva es duia a terme des del mes d’abril, com a mínim, amb l’agreujant d’utilitzar una menor d’edat per cometre el delicte penal a l’interior d’un institut. Tanmateix, les dones no tenien antecedents i han quedat en llibertat, però han de presentar-se per declarar davant l’autoritat judicial de La Bisbal d’Empordà. Pel que fa a la menor, ha quedat sota custòdia dels seus tutors legals i ha de presentar-se davant la Fiscalia de Menors de Girona.


Comentaris

envia el comentari