Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Una discussió tràgica: Apunyala mortalment una persona a la Jonquera

Els fets han passat en una benzinera arran d'una discussió entre els tres implicats

Catalunya ha viscut una nit de tràgics successos. Abans de la mitjanit, una benzinera del terme municipal de la Jonquera ha estat escenari d'un crim terrorífic. Una persona ha mort assassinada per ganivetades i una altra ha quedat malferida.

Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat de la investigació i s'ha aconseguit detenir al llarg de la matinada el presumpte autor del delicte. Durant les pròximes hores, passarà a disposició judicial. Davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres

Apunyalament mortal a la Jonquera

Pels volts de tres quarts menys cinc de les dotze de la nit d'aquest dissabte ha succeït el tràgic incident. Tres persones s'han vist implicades en una discussió en una benzinera de la localitat de l'Alt Empordà

Un testimoni que ha presenciat l'incident ha estat el responsable que ha donat l'avís al servei d'emergències, motiu pel qual s'han activat els Mossos d'Esquadra. Quan ha comunicat l'incident, explicava que un dels implicats ha apunyalat els altres dos i havia fugit del lloc amb un vehicle. 

En rebre aquest avís, s'han activat els serveis d'emergències. En concret, diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i membres de Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha anat fins a la benzinera de la Jonquera.

En arribar a lloc, els professionals sanitaris han localitzat les dues persones ferides. Una de les quals, però, presentava una ferida mortal. 

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han activat un dispositiu per trobar al vehicle escapolit. Amb la informació del cotxe del presumpte autor de l'assassinat, n'han trobat un a la Jonquera que coincidia amb la descripció facilitada.

A l'interior del vehicle, els agents de la policia catalana han identificat un home. Per tot plegat, un home, de 29 anys i de nacionalitat romanesa, ha quedat detingut com a presumpte autor de l'homicidi i les lesions.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per esbrinar les circumstàncies dels fets a la benzinera del municipi de la Jonquera.

El detingut per l'assassinat i lesions amb arma blanca, passarà properament a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.