Pla mitjà dels Mossos i les ADF al costat del camp de futbol d'Hostalric, molt a prop d'on es van produir un dels incendis aquest divendres

Detingut un home per provocar tres incendis en diverses zones forestals d'Hostalric

Aquest dissabte, els Bombers han hagut d'actuar en dos focs agrícoles al Camp de Tarragona

La Policia Local d'Hostalric, a la comarca de la Selva, i els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'haver provocat tres incendis en diverses zones forestals del poble. Els fets es van produir aquest divendres, pels volts de les set del vespre, quan els equips d'emergència van rebre nombrosos avisos de veïns que veien columnes de fum. De seguida els Bombers es van posar en marxa amb el suport de l'Associació de Defensa Forestal (ADF) d'Hostalric i van poder controlar i apagar els focs ràpidament.

La Policia Local, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, va localitzar el sospitós i el van acabar detenint. Es tracta d'un veí del poble, conegut pels agents per altres actes. Un dels incendis provocats pel detingut va tenir lloc en una zona forestal propera al camp de futbol municipal d'Hostalric.

Dos incendis al Camp de Tarragona

D'altra banda, aquest dissabte s'han produït dos incendis al Camp de Tarragona. El primer d'ells ha tingut lloc a Montbrió del Camp, a la comarca del Baix Camp, cap a dos quarts d'una del migdia. Les flames han cremat dues hectàrees de vegetació agrícola, segons han apuntat els Agents Rurals. En les tasques d'extinció hi han treballat vuit dotacions dels Bombers, set de terrestres i una d'aèria.

El segon foc ha afectat un camp segat al terme municipal del Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. Segons han informat els Bombers, l'avís de l'incendi s'ha rebut poc després de les dues del migdia, a les 14.07 hores. S'han activat un total de sis dotacions, de les quals quatre terrestres i dues aèries, que han controlat les flames a les 14.45 hores. Al voltant de les quatre de la tarda, les dotacions ja s'havien retirat del lloc de l'incendi.