Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Detingut a Banyoles per presentar-se a comissaria amb dues armes blanques i un punxó

L’individu ja havia obligat a mobilitzar a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra una estona abans perquè estava llançant objectes des del balcó de casa seva

L'individu es va presentar a comissaria amb un ganivet, una navalla i un punxó
L'individu es va presentar a comissaria amb un ganivet, una navalla i un punxó | Mossos d'Esquadra

Un veí de Banyoles ha estat reduït  aquesta passada matinada per agents de la Policia Local després de presentar-se a comissaria amb dues armes blanques i un punxó.  Abans, però, ja havia causat aldarulls i havia obligat a mobilitzar tant a la Policia Local com als Mossos d’Esquadra, perquè s’estava dedicant a llançar objectes al carrer des del balcó de casa seva. Finalment, ha estat detingut al voltant de les cinc de la matinada.

L’individu ja havia causat aldarulls a casa seva

Així les coses, durant la nit d’ahir els agents van rebre l’avís d’un veí de l’individu, que resideix al barri de La Farga de la capital del Pla de l’Estany, queixant-se del detingut perquè estava llançant objectes des del balcó de casa seva.  Tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets, concretament al carrer Barcelona de la mateixa ciutat, però  van descartar la idea d’intervenir en veure que l’home s’estava alterant cada cop més  amb la seva presència.

El que no esperaven era que, tan sols unes hores després, el mateix individu es presentaria a la comissaria de la Policia Local duent diverses armes. Al voltant de les cinc del matí el detingut s’ha personat a dependències policials mostrant-se força alterat i ha trucat al timbre, moment en el qual els membres del cos s’han adonat que estava amagant alguna cosa. Per aquest motiu, han pres la decisió de registrar-lo.

L’home duia un ganivet, una navalla i un punxó

Com han pogut comprovar els efectius de la Policia Local, l’home guardava un ganivet de cuina d’uns 55 centímetres ocult a l’avantbraç. Després de forcejar amb ell, han aconseguit reduir-lo i immobilitzar-lo, una tasca que no ha estat gens fàcil perquè l’individu no ha col·laborat en cap moment.

L’escorcoll dut a terme pels agents de seguretat ha fet patent que el detingut portava a sobre més armes, ja que li han trobat una navalla en una butxaca de la jaqueta i un punxó  que s’havia amagat a la zona dels genitals. Per tot això, la Policia Local ha procedit a identificar-lo i a detenir-lo, i posteriorment  ha traslladat el cas als Mossos d’Esquadra, que s’encarregaran de posar-lo a disposició judicial.