Dos agents dels Mossos d'Esquadra vigilen la zona, 2020

Detingut a Barcelona per intentar degollar un home en una nau abandonada

L'agressió va tenir lloc el passat 10 d'agost, i la víctima ja ha rebut l'alta hospitalària

Un home de 44 anys i origen senegalès va quedar detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 10 d'agost, després d'intentar degollar-ne un altre durant una baralla en una nau abandonada de Barcelona. Concretament, segons ha informat 'El Caso', els fets van tenir lloc en un local situat a prop de la rambla de Prim, al barri de maresme, districte de Sant Martí de la capital catalana. 

El presumpte agressor va atacar la seva víctima amb un ganivet

L'acusat, que ja acumula uns quants antecedents, va agredir, per causes encara desconegudes, un home amb un ganivet. La víctima va poder trucar al número universal d'emergències 112, i els Mossos van rebre el seu avís, i també el d'altres testimonis que havien presenciat els fets.

En arribar al lloc, la patrulla de policia va trobar la víctima ferida, però amb forces per oferir una descripció física de l'acusat. Poc després, la policia catalana va poder localitzar-lo i el va detenir per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

La víctima va rebre l'alta al cap de dos dies

Pel que fa a la víctima, presentava un important tall a la zona del coll, fet que va motivar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a traslladar-lo d'urgència a un centre mèdic. En un primer moment, la gravetat de les ferides feia patir per la seva vida, però finalment es va recuperar, i va rebre l'alta al cap de dos dies. El seu agressor acumulava antecedents per robatoris, amenaces i tràfic de drogues. 

Detenen 4 joves per una mort violenta a l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra també han informat aquest divendres de la detenció de quatre joves menors d'edats, com a presumptes autors de la mort d'un home durant un robatori a l'Hospitalet de Llobregat. Els fets van tenir lloc el passat 28 de juny, i la víctima va perdre la vida per un fort cop quan es resistia a què li prenguin les pertinences.