Quatre menors, detinguts per la mort d'un home en ple carrer a l'Hospitalet

La víctima va morir després de patir un robatori violent

Dos agents dels mossos d'esquadra
La víctima va morir després de patir un robatori violent | Mossos d'esquadra

Agents de Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres quatre joves, menors d’edat, en relació amb la mort d’un home el passat 28 de juny a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van passar la matinada del dia 28 de juny. La víctima tornava al seu domicili quan un grup de joves el va assaltar per aconseguir sostreure-li les seves pertinences. La víctima, a conseqüència de l’agressió soferta, va colpejar amb el terra i va morir. Els autors dels fets van fugir corrent del lloc davant la presència de persones que els havien increpat.

Segons fonts policials, van intentar robar la víctima fent-li una estrebada i l'home va acabar caient, tot donant-se un cop fort al cap, que va causar-li la mort.

La investigació realitzada ha comptat amb la col·laboració ciutadana de testimonis que van presenciar els fets i que han aportat dades als investigadors, detalls que han conduït finalment a la identificació i detenció dels autors dels fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Detingut un fugitiu que s'enfronta a 128 anys de presó

Aquest divendres, a més, la Policia Nacional ha detingut a Badalona un fugitiu que portava més de dotze anys evitant la justícia polonesa. El buscaven per tretze delictes diferents, pels quals s'enfronta a 128 anys de presó.

Per evitar que el trobessin, utilitzava un permís de conduir a nom d'una altra persona i només feia trucades telefòniques cada dos dies i sempre a la mateixa hora. L'home formava part d'una violenta organització que actuava en diverses ciutats de Polònia, dedicada al tràfic de drogues, robatori de vehicles i segrest de persones.

La investigació va començar al juliol després que agents especialitzats en la localització de fugitius indiquessin que podia estar en territori espanyol.


Comentaris

envia el comentari