Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Amb només 20 anys: caçat a 210 km/h per la C-31

L'home és neerlandès i el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs

La xarxa viària catalana continua sent un circuit de carreres per alguns conductors. Sense seny, posen en perill als usuaris que van amb el seu vehicle per aquestes vies de manera correcta.

En les últimes hores, la matinada de dimecres, els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor que circulava a velocitat d'infart per la C-31, al seu pas pel Prat de Llobregat. Un individu que ha estat aturat en un control de la policia catalana a aquesta via. 

A més de 200 km/h per la C-31

Els Mossos d'Esquadra han fet un control de velocitat planificat al punt quilomètric 196 de la carretera C-31. En aquest de la via al Prat de Llobregat, on el tram és de 80 km/h, ha passat un vehicle a les 1.06 hores de la matinada a gran velocitat.

El conductor, un home de 20 anys i d'origen neerlandès, ha passat per davant del control a 210 km/h, gairebé triplicant la velocitat màxima permesa en aquest punt. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han detingut al conductor per un delicte contra la seguretat viària.

En aturar el vehicle i identificar l'ocupant del cotxe, els agents han vist que no disposava del permís de residència i finalment ha quedat detingut per conduir a una velocitat penalment punible.

L'arrestat ha passat a disposició judicial i el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

A gran velocitat per Vila-seca

A finals de setembre, els Mossos d'Esquadra van denunciar un conductor que circulava a gran velocitat pel terme municipal de Vila-seca. El motorista va ser caçat en un tram limitat a 100 quilòmetres per hora, conduint al doble d'aquesta velocitat, a 200 km/h.

En aquesta carretera del terme municipal de Vila-seca, segons explicaven els Mossos d'Esquadra, el conductor cometia més delictes a part de superar el límit de velocitat permès.

El motorista també va ser denunciat per la policia catalana per una greu infracció. L'individu no tenia el permís de conduir corresponent a la motocicleta que estava utilitzant.

A més, el carnet necessari per conduir cotxe tampoc el tenia. Segons informaven, el tenia suspès per haver perdut tots els punts que tenia disponibles. Per tant, tampoc podia conduir cotxes.