Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Minuts de pànic a Catalunya: Un conductor intenta atropellar diverses persones

Els Mossos han detingut quatre persones per atemptat a agents policials

La Festa Major de Vacarisses d'aquest 2021 ha estat a punt de viure un tràgic incident. La matinada del dissabte, 16 d'octubre, no serà recordada pels veïns i veïnes de la localitat del Vallès Occidental

El conductor d'un vehicle ha intentat atropellar a les persones que hi havia a la zona pròxima d'on s'havia celebrat un concert. La Policia Local de Vacarisses alertaven els Mossos d'Esquadra

Arran de l'incident, a més de la detenció del conductor del vehicle, també s'han detingut quatre persones i tres agents del cos de la policia catalana han resultat ferits.

Intent d'atropellament i agressió als agents

La matinada del dissabte es va complicar, i molt, al municipi de Vacarisses. En acabar un concert de la festa major de la localitat, un individu va atemorir la gent que hi havia a prop de la zona.

Un conductor, sense saber per què, va intentar atropellar a diverses persones en aquest lloc del municipi del Vallès Occidental. Uns fets que la Policia Local de Vacarisses en va tenir coneixement cap a les cinc de la matinada.

Els agents locals van alertar els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa. Mentre esperaven els reforços, van assistir a les víctimes. Però durant aquestes assistències s'iniciaven altres problemes.

En concret, començaven altercats entre persones que es trobaven al voltant de l'incident i les patrulles policials. En arribar els agents de la policia catalana, els mateixos individus els van rebre amb una actitud molt agressiva.

L'incident de matinada acabava amb la detenció de quatre de les persones implicades en aquests fets, gràcies al treball d'ambdós cossos policials. Tot i això, tres agents del cos de Mossos d'Esquadra resultaven ferits lleus. Els mossos van detenir al lloc dels fets quatre joves de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre 22 i 27 anys, per atemptat a agents de l'autoritat i lesions.

Al llarg del dissabte es va iniciar la investigació per trobar l'autor de l'intent d'atropellament. Fruit de la investigació iniciada arran dels fets es va detenir el presumpte conductor del vehicle. 

L'individu era un home de nacionalitat espanyola i de 20 anys. Va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, atemptat a agents de l'autoritat i lesions després de l'intent d'atropellament.