Detingut per deixar al seu fill de 3 anys sol a un hotel d'Alacant i anar-se'n de copes durant set hores

Els treballadors de l'hotel van ser els que van cridar a la Policia

Albufereta Alacant
Barri de l'Albufereta | Twitter @s_ayela

Un home, de 32 anys, ha sigut detingut per deixar a soles al seu fill de tres anys en l'habitació d'un hotel mentres ell estava de copes en Alacant. Quan el pare va tornar a l'habitació, a les set i mija del matí, el xiquet no estava allà, pel que va decidir anar a la comissaria a denunciar la seua desaparició. Tot i això, els policies ja sabien el que havia passat, perquè havien intentat localitzar-lo sense èxit

Els fets es van produir en la matinada del passat dimarts, cap a les 00 hores, en un hotel entre el barri de l'Albufereta i la platja de Sant Joan, quan el pare va decidir deixar al seu fill a soles i anar-se'n de copes. El xiquet es va despertari, en no vore a son pare, va eixir de l'habitació a on s'allotjaven pare i fill.

Els treballadors de l'hotel, en vore al xiquet bambant nuet i a soles pel garatge de l'establiment i no localitzar al pare, van cridar a la Policia. El personal, que va haver de comunicar-se amb el xiquet en francés, va poder saber que s'allotjava amb son pare en l'hotel i van donar amb el número d'habitació que estava buida, segons va poder comprovar la Policia.

Els efectius policials van decidir portar al menor a l'Hospital General d'Alacant per a conéixer si estava en bon estat, cosa que va ser confirmada. Cap a les cinc del matí, el van dur a la Llar Provincial i està a disposició dels servicis socials de la Generalitat Valenciana.

En ser posat a disposició judicial, va admetre els fets i se li va condemnar a sis mesos, tot i que finalment no complirà la pena amb la condició de què no torne a delinquir, segons ha avançat el diari 'Información'. A més, li han llevat la pàtria potestat durant 32 mesos per un delicte d'abandonament temporal de menors.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari