Pla general del vehicle calcinat a Celrà

Surrealista: Intenta fugir dels Mossos, se li crema el cotxe i acaba detingut

Els fets han tingut lloc aquest matí en una cèntrica avinguda del municipi gironí de Celrà

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a Celrà (Gironès) el conductor d'un vehicle per intentar fugir dels agents de la policia catalana que l'han instat a aturar-se en un control de trànsit, segons ha avançat el 'Diari de Girona'. El cotxe que conduïa, on hi viatjaven altres tres persones, ha acabat totalment calcinat a l'avinguda Palagret del citat municipi, obligant a actuar els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat dues dotacions al lloc dels fets.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de deu del matí, quan el vehicle —un Mini— que conduïa el detingut ha entrat a l'avinguda Palagret circulant de manera sospitosa. Una patrulla dels Mossos que estava a la zona ha vist el cotxe i li ha donat l'alto, però l'automòbil no ha fet cas i continuat el seu camí, encarant a gran velocitat els reductors de velocitat que hi ha a la citada via.

En un d'aquests salts, el vehicle ha tocat a terra i ha trencat el càrter i el dipòsit de l'oli, provocant que el vehicle s'hagi incendiat i hagi acabat totalment calcinat.

Quatre ocupants al cotxe

Quan les flames han començat a cremar el vehicle, de dins del mateix hi ha sortit quatre ocupant. El conductor ha intentat fugir del lloc dels fets, però els Mossos l'han interceptat i l'han acabat detenint, acusat d'un presumpte delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, tot i que també preveuen acusar-lo d'un delicte contra la seguretat del trànsit, segons ha informat el 'Diari de Girona'. Es tracta d'un jove de 20 anys de nacionalitat espanyola i veí d'Osona.

Ara com ara, les diligències estan obertes i s'investiguen les causes per les quals el conductor del vehicle ha intentat fugir i si transportaven alguna cosa al cotxe.