Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
detingut prat

Detingut un home que portava mig quilogram de cocaïna sota el perruquí

L'home es trobava en un elevat estat de nerviosisme i portava un perruquí que cridava l’atenció
detingut prat
Els agents de la Policia Nacional van sospitar en veure les desproporcionades dimensions de la perruca | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional  han interceptat un ciutadà colombià, procedent de Bogotà,  que portava més de mig quilogram de cocaïna camuflat sota la seva perruca. La detenció s’ha produït a l’Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

Realitzant els controls quotidians,  els agents van observar que en un dels que anomenen ‘vols calents’ un home procedent de Bogotà, Colòmbia, es trobava en un elevat estat de nerviosisme i portava un perruquí que cridava l’atenció per la seva mida desproporcionada.

Darrere l’aparença d’un turista més, els agents van procedir a la seva identificació. Quan els agents van veure que sota el barret portava una perruca que destacava per la seva mida, van sospitar que sota la mateixa hi podria haver algun tipus de substància il·legal.

Els agents van localitzar un paquet sota el perruquí

detingut prat
El detingut portava un paquet adherit al cap que contenia cocaïna | Policia Nacional

 

Aprofitant l’alopècia, sota el postís els efectius van localitzar un paquet precintat i perfectament adherit al seu cap que contenia una substància en pols de color blanc,  amb un pes d’aproximadament 503 grams. En realitzar el test de drogues la policia va comprovar que la substància era cocaïna. El valor d'aquesta droga intervinguda, depenent de la puresa i el tall, podria superar els 30.000 euros.

El sospitós va ser detingut a finals del mes de juny i va ser posat a disposició de l’Autoritat Judicial Competent. A l’acusat se li imputa un delicte contra la salut pública. Les actuacions les va dur a terme el Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional de l’Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat.

També et pot interessar...