Enxampen un jove robant a l'interior d'un cotxe a Manresa

Una patrulla que era a la zona va sentir com l'autor del delicte trencava el vidre del cotxe

La Policia Local de Manresa ha detingut un veí de la ciutat de 23 anys que ha intentat robar a l'interior d'un cotxe. Segons explica el cos policial, els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a quarts de dues de la nit, quan una patrulla que estava aturada entorn del carrer Doctor Esteve, va sentir un fort cop.

En apropar-se al lloc, els agents van veure un vehicle estacionat amb el vidre trencat i, al costat, el suposat autor que, en veure'ls, va intentar fugir. Els  agents el van perseguir fins a detenir-lo al carrer Sarret i Arbós. La policia ha acusat l'arrestat d'un presumpte delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Sorpresa de la policia en aturar un conductor en un control a Manresa

Un conductor, que tenia una ordre de detenció d'un jutjat penal de Manresa, va ser detingut el passat divendres. Segons explica la Policia Local, els agents van comprovar que l'arrestat reaccionava de forma estranya davant la presència policial en un control de seguretat ciutadana. 

Un cop van aturar el vehicle, el sistema informàtic va alertar que no tenia assegurança, ni la ITV en rigor. A més, els agents es van assabentar de l'existència d'una ordre judicial per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

També et pot interessar...