Els Mossos d’Esquadra davant el pis on van matar un paleta a Puigcerdà (04-02-2020)

Apallissa un treballador d'un supermercat després de ser enxampat robant a Olot

El lladre va colpejar l'arc de seguretat i va danyar el sistema per tancar les portes de vidre durant la fugida

ElsMossos d'Esquadra han detingut  un jove que va agredir el treballador d'un supermercat d'Olot que el va enxampar mentre amagava productes dins la jaqueta. El robatori  violent va tenir lloc dilluns de la setmana passada cap a les deu del matí. Després d'encarar-se amb l'empleat i agredir-lo, el lladre  va fugir.

Quan sortia del supermercat, va colpejar l'arc de seguretat i va danyar el sistema per tancar les portes de vidre. Els Mossos  van obrir una investigació i divendres van aconseguir localitzar i detenir el lladre  per un robatori  amb violència i intimidació. Es tracta d'un noi ucraïnès de 24 anys que viu a la ciutat. El lladre, a qui li consten antecedents, ha quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.

Roba, agredeix un empleat i trenca el sistema de seguretat 

El robatori  amb violència i intimidació va tenir lloc el 10 de febrer passat en un supermercat  de la carretera de les Tries. Cap a dos quarts d'onze del matí, un dels treballadors va atrapar un jove  que anava agafant productes dels lineals i se'ls amagava dins la jaqueta. Quan l'empleat li va cridar l'atenció, el lladre  se li va encarar i el va agredir. Després, el jove va anar directament cap a la porta del supermercat, va colpejar l'arc de seguretat i les portes de vidre i en va danyar el sistema per tancar-les.

Després de rebre la denúncia, els Mossos  van obrir una investigació i quatre dies més tard, el 14 de febrer, van aconseguir localitzar i detenir el lladre. Es tracta d'un noi de 24 anys, procedent d'Ucraïna i veí d'Olot, a qui li consten antecedents. Aquell mateix dia, el lladre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat provisional.

També et pot interessar...