Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Operatiu policial entre els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona contra

Nova batuda anti-droga a Barcelona: 4 arrestats i 2 locals clausurats

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana treballen en una acció que es va començar a investigar fa un mes

Operatiu policial entre els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona contra
En total, aquesta operació ha resultat amb 4 detinguts i dos investigats | Twitter @barcelona_GUB

Operatiu policial en marxa contra tres punts de venda de drogues  i una associació de consum de cànnabis  al barri barceloní del Raval aquest dilluns a la tarda, segons han informat els Mossos d'Esquadra i la  Guàrdia Urbana de la capital catalana. El cos de seguretat local ha indicat, a més, que l'entitat no té llicència.

Els Mossos, per la seva banda, també han informat que la investigació per la qual ara s'actua es va iniciar fa un mes. Els cossos de seguretat duen a terme des de fa mesos diferents actuacions contra narcopisos al districte de Ciutat Vella que han comportat detencions, decomisos de droga  i clausura de locals utilitzats per vendre i consumir substàncies estupefaents.

Segons informen a través del seu compte de Twitter, l'operació ha acabat amb quatre detinguts  i dos investigats. Han intervingut diverses substàncies i eines, a més d'haver retornat un domicili al seu titular i haver tapiat un altre al Carrer Príncep de Viana de Ciutat Vella. 

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona duen a terme des de fa mesos diferents actuacions contra narcopisos al districte de Ciutat Vella. Són operacions que han comportat detencions, decomisos de droga  i clausura de locals utilitzats per vendre i consumir substàncies estupefaents.

També et pot interessar...