IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Acudeixen per un gos abandonat i acaben amb una sorprenent troballa

Els veïns es van queixar a la Policia Local sobre l'estat d'un gos, que semblava abandonat

Agent de la policia envoltat de plantes de marihuana
Els agents van descobrir una enorme plantació de marihuana | Policia Santa Cristina d'Aro

La queixa d'uns veïns de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) per un gos abandonat va acabar deixant al descobert una gran plantació de marihuana. La Policia Local va rebre fa unes setmanes una queixa on s'informava sobre l'estat d'un gos que semblava abandonat i no se li donava aigua, segons informa 'Diari de Girona'. 

En rebre l'avís, efectius locals es van desplaçar fins al lloc , al carrer Montseny de la urbanització Golf Costa Brava, i es van trobar a una sorpresa i van demanar suport a la Guàrdia Civil. En la casa on hi havia el gos, les finestres estaven tapiades i hi havia extractors, uns factors que van fer sospitar als agents sobre una possible plantació de marihuana. 

El dimarts es va fer l'entrada al domicili

La investigació va començar llavors, i aquest passat dimarts, els agents van procedir a l'entrada i escorcoll del xalet, on hi van trobar un home, de 29 anys i nacionalitat albanesa, que va ser detingut. L'arrestat era l'únic que vivia al domicili i era qui presumptament exercia les funcions de cuidador del cultiu de droga

La policia va comissar fins a 1.000 plantes de marihuana en aquest domicili. Les plantes es trobaven en un avançat de creixement i estaven repartides per tot l'habitatge, excepte a la cuina i l'estança on dormia l'arrestat, segons informa el mitjà citat. Els agents van retirar tots els aparells i elements elèctrics que l'arrestat utilitzava per alimentar el cultiu. 

La Brigada Municipal de Santa Cristina també va ajudar en la retirada dels aparells i va col·laborar en la intervenció. Ara, la policia està investigant els fets per intentar arribar a les persones que van ordenar el cultiu i traficaven amb la droga, ja que el xalet on es va descobrir la plantació estava llogat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari